Brenda Verkerk

Brenda Verkerk maakt sinds begin 2017 onderdeel uit van het InterZin team.

Brenda is een bevlogen, doelgerichte en coachende (bege)leider met ruime ervaring binnen het onderwijs als intern begeleider en schoolleider. Zij heeft een sterk analytisch vermogen en werkt planmatig en doelgericht met ruimte voor het (verander)proces. Brenda is er altijd op gericht om anderen in hun kracht te zetten. Zij laat mensen hun eigen talenten ontdekken om samen in een team goed te kunnen presteren. Met passie en een portie humor denkt zij graag in mogelijkheden en pakt een uitdaging met beide handen aan!

Samenwerken, verbinden en inspireren van de professionals op de werkvloer zijn haar bijdragen aan het versterken van goed onderwijs en het verbeteren van een cultuur in de organisatie naar een professionele cultuur. Door goed te luisteren en oordeel vrij vragen te stellen zal zij de huidige schoolsituatie, dan wel de zorgstructuur goed in kaart brengen en de verandering aanjagen.

Brenda staat te boek als betrouwbaar, gedegen, mensgericht en open mind waarbij ze het doel nooit uit het oog verliest. Opdrachtgevers ervaren haar helikopterview, haar meedenken en haar rustige maar kritische blik als zeer helpend om de opdracht te klaren.

U kunt Brenda bereiken op 0621440349 of via de mail: brenda@interzin.nl