Cindy Van Raalten

Cindy is een daadkrachtige onderwijsadviseur die door haar natuurlijke leergierigheid de juiste vragen stelt en daarmee snel tot de kern komt.

Cindy is onze interim intern begeleider met ongelooflijke passie voor teamcultuur en professionalisering. Door haar scherpe analyses neemt ze het team mee in daar waar mogelijk de knelpunten liggen. Altijd afgestemd op de visie en context van de school, zorgt ze samen met de directeur en het team voor het best passende plan van aanpak. Om vervolgens stapsgewijs in het juiste tempo het team te ondersteunen om de gewenste doelen te behalen.  De leerkracht in zijn of haar KRACHT zetten, hierin coachen, ondersteunen en teams onderwijskundig begeleiden, is wat ze het liefste doet.

Haar passie, kennis en kwaliteiten zet ze in om scholen te ondersteunen bij uiteenlopende vraagstukken. Cindy heeft een uitstekend gevulde rugzak met haar actueel onderhouden kennis en jarenlange ervaring. Deze past ze heel praktisch en doelgericht toe in haar opdrachten. Hoewel Cindy een generalist is, is zij expert op het gebied van ‘het jonge kind’ en ‘hoogbegaafdheid’.

Opdrachtgevers zeggen over haar: “Cindy is inspirerend, sprankelend en enthousiasmerend. Ze weet een team in beweging te krijgen en op een natuurlijke manier verbinding te creëren. Ze durft ook best te confronteren, maar altijd vanuit oog voor mensen. Ze zorgt echt voor een kwaliteitsslag waar we nog lang van profiteren.” Dit wordt teruggezien tijdens haar interim IB-rol, de coaching en begeleiding van leerkrachten en ook bij teamtrainingen.

U kunt Cindy bereiken op 0640530861 of via de mail: cindy@interzin.nl