Alinda Veneboer

Alinda is een inspirerend en sterke onderwijskundig leider, met een grote passie voor het realiseren van kwalitatief goed onderwijs voor ieder kind.

Alinda heeft ruime ervaring met het aansturen van onderwijsverandering en kwaliteitsontwikkeling, op verschillende scholen met uiteenlopende vraagstukken en diverse populaties. Door haar nieuwsgierigheid, het stellen van de juiste vragen en analytische vaardigheden is Alinda in staat om in korte tijd inzicht te krijgen in wat er nodig is. Haar hamvraag is: “Doen wij de goede dingen en doen wij deze dingen goed?”.

Door middel van een systematische en cyclische aanpak is zij vervolgens in staat de gewenste ontwikkeling te realiseren.

Alinda weet mensen in beweging te brengen door te werken vanuit openheid, betrokkenheid en gezamenlijkheid. Anderen in hun kracht zetten door eenieder zijn talenten te zien en aan te spreken, vindt zij daarbij erg belangrijk. Met haar vaardigheden op het gebied van Deep Democracy, is Alinda bovendien in staat de professionele cultuur te versterken.

Van collega’s en opdrachtgevers krijgt Alinda altijd terug dat zij gedegen en planmatig te werk gaat, daadkrachtig en resultaatgericht is en een hoge kwaliteitsstandaard heeft. Tegelijkertijd weet zij verbinding te maken door oog te hebben voor de mens achter de professional en rust te creëren.

Alinda is inzetbaar als schoolleider, strategisch adviseur, beleidsadviseur, project- of programmamanager, auditor, trainer of coach. U kunt Alinda bereiken via de mail: alinda@interzin.nl of telefonisch 06-39552097