MKF-Interzin2023-102

Interim Directie

InterZin heeft interim-directeuren paraat staan met een schat aan ervaring als schoolleider en meerschoolsdirecteur. Daarbij denken zij op bestuursniveau mee. Daarbij denken zij op bestuursniveau mee. De InterZin leidinggevende is daadkrachtig, mensgericht en besluitvaardig, is tactisch en strategisch en straalt daarnaast rust en zelfvertrouwen uit.

Onze mensen hebben ervaring op zowel kleine als zeer grote scholen, soms met meerdere locaties, veelal met complexe vraagstukken. Om een duurzame verandering of verbetering te realiseren zullen wij altijd de mensen meenemen in het proces en als voorbeeldfunctie fungeren. Veranderen of verbeteren gaat volgens ons alleen met en door de mensen. Dit betekent eigenaarschap creëren en zorgen dat de organisatie niet afhankelijk wordt van de interim directeur. De interim directeur plaveit als het ware het pad waardoor de vaste opvolger direct goed van start kan en kan gedijen in haar/zijn nieuwe rol.

Onze interim directeuren zorgen voor overbrugging en coachen/ondersteunen eveneens (startende) schoolleiders vanuit specifieke kennis en expertise. Binnen de overbrugging werkt de interim directeur aan de opdracht die vooraf met u is geformuleerd. Dit kan een verandertraject zijn, een cultuuromslag of een stevige kwaliteitsimpuls.

Naast onze eigen medewerkers maken wij ook gebruik van ons grote netwerk om voor iedere vraag een passende interim directie oplossing te vinden.

Zoekt u een interim directeur voor een lange of juist korte periode? Voor een pittige klus of overbruggingsperiode? Wij denken graag met u mee voor de juiste interim directeur op de juiste plek.

Zie verder onze publicatie interim.