InterZin zoekt

onderwijsinhoudelijke
en
ondernemende collega’s

vacature bekijken
MKF-Interzin2023-182

Werken bij InterZin?

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s.

InterZin is regelmatig op zoek naar ervaren nieuwe collega’s. Binnen ons bedrijf hebben wij al de nodige expertise in huis. Om echter aan de vraag te kunnen voldoen willen wij ons kernteam graag uitbreiden met nieuwe collega’s.

Als interim directeur vervul je een belangrijke rol in de continuïteit van de organisatie. Je vult een lege plek waar er een tijdelijke ondersteuningsvraag is. De vragen zijn divers en dat bepaalt ook de inzet en de zwaarte van de opdrachten. De opdrachten variëren van het ‘op de winkel passen’ of van een verander opdracht tot heus crisismanagement. InterZin heeft behoefte aan een collega die in staat is vanuit een gerichte opdracht van het College van Bestuur verantwoordelijkheid te nemen voor versterking op onderdelen van een school.

Als adviseur ben je een kritische vriend die veelal de sparringspartner is van een directeur of bestuurder. Hiervoor beschik je over adviesvaardigheden zoals luisteren, goede vragen stellen en je inhoudelijke kennis overdragen. Ook zal je moeten kunnen invoelen hoe de opdrachtgever hierin zijn/haar team meeneemt, voor welke dilemma’s hij/zij komt te staan en hoe daarop te acteren.

Als kwaliteitscoördinator – Interim IB ben je inzetbaar voor verschillende opdrachten binnen scholen. Soms als tijdelijke overbrugging, maar meestal met een duidelijke opdracht.

Op dit moment is er ruimte in ons team voor een expert jonge kind. Daarnaast zoeken we een kwaliteitscoördinator met ervaring als IB. een combinatie Jonge kind en IB is helemaal precies wat we zoeken.