InterZin zoekt

onderwijsinhoudelijke
en
ondernemende collega’s

vacature bekijken
MKF-Interzin2023-182

Werken bij InterZin

InterZin krijgt regelmatig aanvragen binnen voor verschillende opdrachten. Niet elke opdracht kunnen wij invullen met ons kernteam. Op dat moment maken wij gebruik van mensen uit onze flexibele schil.

Wanneer je via InterZin een opdracht gaat uitvoeren, word je begeleid door een van onze collega’s. We maken goede afspraken over de kwaliteit en de tarieven. Je krijgt, wanneer je via ons een opdracht uitvoert, goede begeleiding. Daarnaast kun je gebruik maken van al onze kennis en expertise.

Als interim directeur vervul je een belangrijke rol in de continuïteit van de organisatie. Je vult een lege plek waar er een tijdelijke ondersteuningsvraag is. De vragen zijn divers en dat bepaalt ook de inzet en de zwaarte van de opdrachten. De opdrachten variëren van het ‘op de winkel passen’ of van een verander opdracht tot heus crisismanagement. InterZin heeft behoefte aan een collega die in staat is vanuit een gerichte opdracht van het College van Bestuur verantwoordelijkheid te nemen voor versterking op onderdelen van een school.

Als adviseur ben je een kritische vriend die veelal de sparringspartner is van een directeur of bestuurder. Hiervoor beschik je over adviesvaardigheden zoals luisteren, goede vragen stellen en je inhoudelijke kennis overdragen. Ook zal je moeten kunnen invoelen hoe de opdrachtgever hierin zijn/haar team meeneemt, voor welke dilemma’s hij/zij komt te staan en hoe daarop te acteren.

Als kwaliteitscoördinator – Interim IB ben je inzetbaar voor verschillende opdrachten binnen scholen. Soms als tijdelijke overbrugging, maar meestal met een duidelijke opdracht.

Wanneer je interesse hebt om als ZZP aan te haken bij ons netwerk, neem dan contact met ons op.