Duurzaamheid

Duurzaamheid is voor ons meer dan een hip modewoord. Duurzaamheid gaat voor ons over twee zaken. Ten eerste vinden we dat onze inzet duurzaam moet zijn. Dat wil zeggen dat wij kwaliteit willen leveren die ook na ons vertrek uit de organisatie blijvend is.
Wil je meer weten over ons kwaliteitsbeleid en hoe wij ons inzetten. voor duurzame organisatieontwikkeling? Lees hier meer.

Daarnaast willen we ook een (groene) duurzame organisatie zijn die kritisch kijkt naar de eigen footprint. Dat valt niet mee wanneer je voor de verschillende opdrachten het hele land door moeten rijden. Wij maken dus ook veel (vervuilende) kilometers. Vanaf 1 augustus 2023 gaan wij onze kilometers compenseren. Hiervoor hebben wij een eigen fonds opgericht waarbij wij een bedrag voor de door ons gemaakte kilometers reserveren voor vergroeningsprojecten van scholen. De scholen en besturen waar wij opdrachten voor doen kunnen een aanvraag indienen voor middelen uit dit fonds.
Daarnaast letten we op ons papierverbruik, geven wij bij het afronden van een opdracht graag een duurzaam presentje en proberen we op kantoor ook duurzame keuzes te maken.