Interim

InterZin biedt tijdelijke oplossingen op maat, toegespitst op uw situatie en uw wensen. Wij voeren interim opdrachten uit, zowel interim-directie als interim intern begeleiding (interim IB kwaliteitscoördinator ), in het primair- en voortgezet onderwijs.

De adviseurs van InterZin zijn gespecialiseerd in het begeleiden van diverse verandertrajecten. Dit kan bijv. een traject zijn in cultuurverandering, een kwaliteitsimpuls, een fusie- of saneringstraject.

Ook organisatieverandering zoals managementstructuur of wijziging in profiel/concept en de daarbij behorende profileringsvraagstukken behoort tot onze specialiteit.

Onze professionals zijn getraind in veranderkundige vraagstukken. Zij opereren door als veranderaar in verbinding te treden met de opdrachtgever en het team.  Ook hebben onze professionals een zelfreflecterend vermogen en zijn in staat dit over te brengen op het team waarmee leren tot stand wordt gebracht.

Daarnaast werkt InterZin – en daarmee ook onze intern begeleiders – resultaatgericht en is onze kracht om de verbetering duurzaam in te zetten. Hiermee maakt InterZin de organisatie niet afhankelijk van de veranderaanpak en de professionals.

Wanneer u op zoek bent naar een tijdelijke oplossing en wij kunnen deze niet intern voor u aanbieden, kunnen wij voor u werven en selecteren binnen ons grote netwerk.

null

Interim Directie

InterZin heeft meestal interim-directeuren paraat staan die veel ervaring hebben als schoolleider, meerschoolsdirecteur en die op bestuursniveau kunnen meedenken...

null

Interim IB

De rol van de intern begeleider in een basisschool wordt steeds belangrijker. De intern begeleider moet iemand zijn met kennis en ervaring...