MKF-Interzin2023-220

Onze organisatie

InterZin kent een kernteam van 12 vaste mensen. Daarnaast werken we aan opdrachten met een flexibele schil van freelancers die stuk voor stuk kwaliteit leveren. Wij zijn dus naast een “gewoon” onderwijsadvies bureau ook een netwerkorganisatie. Wij geloven namelijk in het credo: ‘Alleen ga je sneller, samen kom je verder’. Wij denken dan ook dat we, door van en met elkaar te leren, beter worden met elkaar en daardoor beter onderwijs bieden aan al onze leerlingen.

Interesse in ons professionele netwerk of wil je zelf misschien bij ons aanhaken? Stuur dan een mail naar info@interzin.nl

null

Werken bij InterZin

InterZin is regelmatig op zoek naar ervaren nieuwe collega’s. Binnen ons bedrijf hebben wij al de nodige expertise in huis...

null

Klachtenregeling

Gelukkig is het ons nog nooit overkomen. Een klacht van een klant of opdrachtgever. Mocht het toch voorkomen, dan hebben wij een klachtenregeling.

null

Werk samen met InterZin ZZP

InterZin werkt veel samen met collega's uit onze flexibele schil. Meer weten over ZZP en InterZin?

null

Duurzaamheid

Duurzaamheid is voor ons meer dan een hip modewoord. Duurzaamheid gaat voor ons over twee zaken. Ten eerste vinden we dat onze inzet duurzaam moet zijn. Dat wil zeggen dat wij kwaliteit willen leveren die ook na ons vertrek uit de organisatie blijvend is.
Wil je meer weten over ons kwaliteitsbeleid en hoe wij ons inzetten. voor duurzame organisatieontwikkeling? Lees hier meer.

Daarnaast willen we ook een (groene) duurzame organisatie zijn die kritisch kijkt naar de eigen footprint. Dat valt niet mee wanneer je voor de verschillende opdrachten het hele land door moeten rijden. Wij maken dus ook veel (vervuilende) kilometers. Vanaf 1 augustus 2023 gaan wij onze kilometers compenseren. Hiervoor hebben wij een eigen fonds opgericht waarbij wij een bedrag voor de door ons gemaakte kilometers reserveren voor vergroeningsprojecten van scholen. De scholen en besturen waar wij opdrachten voor doen kunnen een aanvraag indienen voor middelen uit dit fonds.
Daarnaast letten we op ons papierverbruik, geven wij bij het afronden van een opdracht graag een duurzaam presentje en proberen we op kantoor ook duurzame keuzes te maken.