Claire Bakker

Claire is een inspirerende en gedreven leidinggevende met een sterke visie op het verbeteren en vernieuwen van onderwijs.

Claire treedt met een frisse blik schoolorganisaties binnen. Met haar nieuwsgierige en open houding weet Claire op een natuurlijke wijze contact te leggen met alle betrokkenen waarbij samenwerken vanzelfsprekend is. Waarbij ze continu stuurt op het groter doel: kwalitatief goed onderwijs voor ieder kind te realiseren.

Claire beschikt over de eigenschap om op een efficiënte wijze ideeën uit te wisselen, doelgericht te werken en conceptueel te denken. Haar scherpe analyses en het stellen van de juiste vragen zorgen voor diepgang en betrokkenheid. Hierbij wordt eenieders vakmanschap versterkt.

Claire leidt innovatieve schoolontwikkelingen waarbij ze op een heldere procesmatige wijze de vertaalslag van theorie naar praktijk weet te maken. Hierbij vindt ze het creëren van denkkracht vanuit het team erg belangrijk. De onderwerpen variëren van ‘anders organiseren’, goed leesonderwijs, coöperatief leren en onderzoekend leren. Door te werken aan de inhoud, effectiviteit van de organisatiestructuur en werken met de erkende ongelijkheid, versterkt Claire hiermee de professionele organisatie. Door op deze wijze te werken met het team, creëren de leraren bijna vanzelfsprekend eigenaarschap bij leerlingen, maken zij gebruik van diversiteit in de groep waarmee alle leerlingen op maat het onderwijs krijgen en zorgen zij voor activerend onderwijs.

Opdrachtgevers zeggen over haar: “Claire is optimistisch, ziet altijd kansen om te verbeteren en gaat energierijk én voortvarend aan de slag. Het team voelt zich snel op zijn gemak bij Claire. Ze weet waar de organisatie naar toe moet en weet het team betrokken te houden. Ze beweegt zich makkelijk op alle niveaus binnen een organisatie. Claire heeft hier mooie vernieuwingen aangebracht! Zijn we blij mee!”

U kunt Claire bereiken op 0610868175  of via de mail:  claire@interzin.nl