Jacqueline Sweerts

Jacqueline weet als geen ander, met haar leiderschap vol passie en bezieling, rust en kwaliteit te brengen in een organisatie als leidinggevende, projectleider of bestuurder.

Jacqueline heeft veel kennis en ervaring in het onderwijs op diverse niveaus en grootschalige projecten (onderwijs en gemeente). Niet voor niets wordt zij gevraagd om complexe projecten te leiden. Als onderwijsdeskundige en bedrijfskundige, met als specialisme veranderkunde, weet Jacqueline de onderwijspraktijk aan wetenschappelijke theorie en modellen te verbinden.

Zij verstaat de kunst doelgericht en planmatig te sturen op kwaliteit, na een zorgvuldige analyse van de organisatie, waarbij de mensen en leiderschap centraal staan.

Kwaliteit neemt toe als mensen groeien; verandering en verbetering gaan hand in hand.”

Zij weet mensen te binden en te boeien, gaat uitdagingen niet uit de weg en krijgt alles in beweging. Ze is analytisch en durft de vinger op de zere plek te leggen met oog voor de mens. Jacqueline is derhalve analist bij de PO Raad waarbij zij in het hele land audits uitvoert.

Met haar vaardigheden op het gebied van Deep Democracy lukt het haar om vanuit het vertraagd proces een verrijkt breed gedragen besluit met het team en/of binnen een project te nemen waar men vervolgens gemotiveerd en slagvaardig mee aan de slag gaat. Dit versterkt de professionele cultuur.

Leiderschapsstijlen fascineren Jacqueline. Zij is dan ook gecertificeerd Management Drives trainer.

U kunt Jacqueline bereiken op: 0621428887 of via de mail: jacqueline@interzin.nl