Jolanda Verheul

Jolanda is een energieke onderwijsadviseur die vanuit haar hart op een positief kritische wijze, samen met teams, werkt aan onderwijskwaliteit!

Jolanda heeft een schat aan ervaring in zowel het onderwijslandschap als het bedrijfsleven. Hierbij bekleedt zij rollen als intern begeleider/kwaliteitscoördinator in scholen, procesbegeleider in veranderprocessen, trainer en beleidsadviseur onderwijs en kwaliteit op bestuursniveau. Jolanda schakelt eenvoudig tussen operationeel, tactisch en strategisch niveau en levert altijd maatwerk.

Jolanda weet als geen ander vanuit kennis en analyse de verbinding te leggen tussen processen en de zone van naaste ontwikkeling van teams om van daaruit planmatig te werken aan verbetering. Zij heeft een hoge kwaliteitsstandaard en is daarbij pragmatisch. Zij verstaat de kunst om haar denkkracht en verbeeldingskracht in te zetten. Jolanda zet metacommunicatie in om beweging te creëren: uitzoomen en benoemen wat merkbaar is in de onderlinge communicatie zodat teams inzicht krijgen in wat effectief bijdraagt aan verbetering.

Jolanda is in te zetten op het brede speelveld van de kwaliteit van het onderwijs. Als kwaliteitscoördinator, auditor, trainer, coach en procesbegeleider.

Collega’s en opdrachtgevers geven aan dat Jolanda betrokken en gedreven is. Jolanda is heel toegankelijk, oprecht nieuwsgierig en in de ander geïnteresseerd: Zonder relatie geen prestatie! Hierbij gaat Jolanda moeilijke onderwerpen niet uit de weg. Daar waar het schuurt, ontstaat de stap naar glans.

U kunt Jolanda bereiken via 06-17299256 of via de mail jolanda.v@interzin.nl